PRZY WŁOSKIM STOLE kolacja degustacyjna w ogrodzie Pakoslove
Danie główne:
Pierwsze
Caponata podana z bagietką czosnkowo – bazyliową
Deser
Panna Cotta i tiramisu podane na granicie cytrynowej
Tego dnia, Szef Kuchni Piotr Ostrowski z Zespołem przygotuje dla Was wyjątkowe menu:

Przystawka na zimno
Carpaccio wołowe
Przystawka na ciepło
Cannelloni z mięsem mielonym, pomidorową oliwą i beszamelem
Zupa- klasyczna minestrone – z pomidorów i warzyw z drobnym makaronem








Pierwsze

Drugie
Fettuccine alla papalina



Brzmi doskonale? To wieczór pełen dobrej zabawy i kulinarnych uniesień, które dodatkowo podkreślą przygotowane niespodzianki.
Udaj się w najsmaczniejszą podróż!

Data: 11 sierpień – czwartek
Godzina: 19:00
Cena: 130zł od osoby
Liczba miejsc ograniczona
Liczba miejsc ograniczona
Zarezerwuj swoje miejsce już dziś

695 297 570
Wróc do aktualności


Pokaż mniej
2022-08-04